2009. október 16., péntek

Oscar-díj

Nagy meglepetésemre és örömömre a Svédasztal Blog-Oscart kapott Mankától :-) Köszönet érte, tényleg jólesik! Minthogy az is jó érzéssel tölt el, hogy milyen sokan olvasnak, még ha nagyon kevesen kommentelnek is.

És mivel ez egy olyan díj, amit illik továbbadni, íme itt vannak az én nyerteseim. Ők azok, akik különösen a szívem csücskében vannak (sajnos itt most csak 3-ra van keret, úgyhogy aki kimaradt, az se búsuljon):
  • a Ruhafalva blog, amit Rita barátnőm csinál nagy lelkesedéssel az igényes Ruhafalva babaruha-webáruház "mellékleteként". Mindig szívesen olvasom, mert érdekes témái vannak és látszik, hogy benne van a szíve-lelke...
  • Kisrumpf blogja az isteni sütireceptek/-fotók és a hangulatos írországi sztorik miatt. Ráadásul ő is hozzám hasonló macskabolond, mint kiderült.
  • Venator blogja, aki révén jobban belelátok a dánok titkos életébe, ráadásul egy olyan humoros szűrőn keresztül, amit nagyra értékelek. A különösen jól sikerült epizódokat esti meseként szoktam a páromnak felolvasni :-)

Gratula a nyerteseknek és csak így tovább!

5 megjegyzés:

kisrumpf írta...

Emőke, nagyon szépen köszönöm! You've made my day, ahogyan itt mondják :-)

Nahát...

Venator írta...

szia!

Köszönöm szépen, nagyon jól esik, hogy rám gondoltál. Az pedig külön öröm, hogy a születésnapomon kaptam meg a díjat! :))

Emőke írta...

Grattis till födelsedagen ;) (ami nem összekeverendő a "gratis"-sal!)

Ruhafalva írta...

huuu, kösziszép!

meghívlak egy kávéra! :D

Emőke írta...

Oké, novemberben jövök! De tényleg...
:-)