2008. november 26., szerda

Hazafelé

Talán már unalmas a téma, de számomra a nap poénja az volt, hogy a projektmenedzserünk megkérdezte, olvastam-e a mailjét és a benne átküldött anyagot. Visszakérdeztem, hogy "ó, arra a mailre gondolsz, amit dánul írtál és a csatolt tízoldalas dokumentum meg franciául volt?..." :-) Amikor megkaptam, erősen kacérkodtam a gondolattal, hogy magyarul visszaírok egy kisregényt...de esküszöm, legközelebb megcsinálom, még ha meg is sértődik. Bár van némi humorérzéke, azt hiszem.

De az az igazság, hogy ma már csak félig voltam jelen, mert vártam a pillanatot, hogy elszabaduljak és utazzak vissza. Először Malmöbe (mindjárt odaérek...jó dolog a net a vonaton, ha nem is a legstabilabb), holnap pedig Budapestre. Úgyhogy ma senki és semmilyen probléma nem tudott idegesíteni ;) Már várom a hazaérést - még ha csak pár nap is lesz - és persze az otthoni ízeket is.

Egyébként a héten hókáosz volt/van a stockholmi reptéren, sok járatot töröltek, de szerencsére ez Malmöt nem érintette. És most kivételesen jobban jártam a vonatozásommal (Malmö-Strängnäs), mintha stockholmaba/-ból repülnék...

Ui.: Kivételesen nincs svéd szó. Viszont helyette itt a kedvenc videóm, amit nemrég fedeztem fel és nem svéd, de garantáltan jókedvre derít, legalábbis engem ;) Jó kedvet kívánok hozzá!

4 megjegyzés:

Rita írta...

Köszi a dal, aranyos, nekem most jól is jött.

Péter írta...

Így is van, írj neki vagy beszélj hozzá magyarul! Csak nézne, hogy milyen nyelven beszélsz!!! :-))))

Váóóó, Bublé, nagyon jó!!!

Emőke írta...

Péter, nem akarlak elkedvetleníteni, de a buzdításod kissé megkésett :-) Már 2009 óta nem dolgozom annál a cégnél (ami szintén "O" betűvel kezdődik).

Emőke írta...

Szia Péter, még mindig én. Egyes utalásokból tudni véltem, hogy te egy volt kollégám vagy, de mint kiderült, tévedtem :-)

Azért ismerjük egymást máshonnan is, vagy csak idetévedtél? Érdekelne, milyen úton jutottál a bloghoz.