2009. szeptember 4., péntek

Könyvespolc és társai

A mai - történelmi - napon végre összeszereltük az IKEA-s Expedit polcunkat, amit a Blocketen (internetes használtcikk-piac) vettünk pár hete. A késedelem oka, hogy az eladó nem adott csavarokat, így azokat az IKEA-tól rendeltük meg. Persze ez egyrész időbe telt...másrészt rossz csavarokat is küldtek, így némi plusz utánajárásra és barkácsolásra is szükség volt.

Egyébként a Blocket egy igazi kincsesbánya, a polcon kívül onnan vettünk íróasztalt, irodaszéket és fotelt is. Az íróasztalunk és irodaszékünk korábbi gazdája áron alul szabadult meg a teljes házberendezéstől, mert azóta már Kenyába költözött. A fotel pedig már kiment az IKEA választékából, de nekem nagy kedvencem volt, így örömmel fedeztem fel a hirdetések között.

Némi óvatosság azért nem árt, mert előszeretettel árulnak pl. lopott bicikliket is (ezért érdemes elkérni az eredeti számlát is - ha nincs, az gyanús). Ha valaki állatokban gondolkodik, annak is megvannak a szabályai: 12 hetesnél fiatalabb macska- ill. 8 hetesnél fiatalabb kutyakölyök nem hirdethető.

A nap svéd szava: annons (apróhirdetés)

Nincsenek megjegyzések: