2011. augusztus 17., szerda

Fesztivál

Tudom, hogy unalmas a téma, de ez tetszett az Indexen nemrég (Svédországra is igaz lehet):

A borzalmas idő nyertesei

E pillanatban Magyarországon nem létezik boldogabb ember azoknál az idős, szívbeteg szoláriumtulajdonosoknál, akik szabadidejükben szívesen gombásznak.
:-)

Egyébként épp ma kezdődik a Malmöfestivalen, a város fesztiválja (ami aug. 26-ig tart), sok ingyenes programmal: zenével, kultúrával, művészettel, mindenféle sátorral, gyerekprogramokkal (közlekedési káosszal...talán most nem) és sok-sok különböző étellel (ezek nem ingyenesek persze). Lángos mindig van legalább 3 helyen (mindenféle elvadult formában, pl. rákos lángos), biztos most is így lesz. Az idő függvénye is, mennyien mennek ki, jelenleg itt (Kirseberg) borult-szélviharos az idő.

A nap svéd szava: väder (időjárás)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Stadsfest van a hetvegen errefele is, langost meg nem lattam, de ha abbamarad az istencsapas eso, ami reggel ota aztat bennunket akkor talan felterkepezem a terepet :)
Have fun!!! ;)

Névtelen írta...

Szia! Nagyon jó a blogod, rendszeresen olvasom pár hete bukkantam rá. Most fogok kiköltözni Malmöbe és érdekelne, hogy hogyan alakulnak az internet díjak és feltételek. Persze ha van róla valami infód :) Elnézést, hogy nem a témába vágó a megjegyzés, de elég fontos lenne nekem köszönöm üdv. Robi

Emőke írta...

Szia,

Hát erről fogalmam sincs...de te utánanézhetsz. Sok szolgáltató van.

Pl. írd be a google-ba hogy "jämför internet"