2008. október 13., hétfő

Esti hangulat

Piros-sárga levelek a fákon...bőröndhúzás az enyhén szitáló esőben...sütőtök es mécsesek a lépcsőn...bejelentkezés és pár szó váltása a már-már zavarbaejtően kedves hoteltulajdonossal (Jessica)...séta az óvárosban...az esti fények visszatükröződése a nedves macskakövön...kutyasétáltatók és biciklisek a tóparton...hajók a kikötőben...kihalt stég es bezárt kávézó a szálloda előtt...a hullámok paskolásának hangjai...beültetésre váró virágágyások...gombaillat a templom melletti gyepnél...tiszta levegő és legalább +16 fok...

Vénasszonyok nyara, Strängnäs, Svédország :-)
...és svéd szavak helyett kivételesen svéd képek, itt.

6 megjegyzés:

Péter írta...

Szia!

Sajnos nem elérhetők a képek (vagy csak én vagyok a béna) pedig nagyon kíváncsivá tettél! Elővarázsolhatók ezek a fotók?

Nagyon köszi!


Üdv: Péter

Emőke írta...

Háááát...a hiba az én készülékemben van. A képek a Flickr-en voltak/vannak fent, de én legutóbb nem fizettem ki az éves díjat nekik, így most ennyi látható...azaz semmi. Eltöprengek a dolgon. Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy fizetés esetén ugyanúgy látnám-e a képeket (remélhetőleg azért igen).

Köszi a visszajelzést!

Péter írta...

Eddig csak találomra olvastam a blogod, de a múlt héten elkezdtem az elejétől, nagyon jónak és informatívnak tartom, de kéretik több fotót felrakni!!! Valahogy ezt meg kell oldani.

Pl. minden hónap végén 20-30 képet mellékelni egy linken, amelyek válogatások abból a hónapból. Pl. életképek a városban, kilátás a teraszunkról, parkban heverésző nyulak, szomszéd bácsi új Volvoja, kilátás a vonatablakból, stb. stb.érted mire gondolok.

Megyek, olvaslak tovább. :-)

További minden jót!

Üdv: Péter

Emőke írta...

Képek visszavarázsolva :-)

A havi 20-30 képet viszont nem tudom megígérni. Nem fotózok olyan sokat és vonaton is már régen utaztam! Mondjuk valamiféle válogatást össze tudnék szedni, majd gondolkodom rajta.

Emőke írta...

Péter, ld. a másik bejegyzéshez tett kommentjeimet is...

Péter írta...

Köszi, nagyon szépek a fotók, pont ilyen „életérzés” képekre gondoltam!