2010. augusztus 14., szombat

Lista, bloglista

Ismét Budapesten vagyok, ahogy a svédek mondanák "töltöm az elemeimet" - laddar mina batterier - az újabb tanév előtt. De ezt tényleg komolyan veszem. Úgyhogy - elnézést, de - leginkább csak olvasok. Éppen Kisrumpf-nál láttam, hogy bekerült az első 50-be a helyi.érték kategóriában, a korábban már említett Goldenblog-díj szavazásán. Gratula!!! És Mankának is háromszoros hurrá, ugyanezen okból kifolyólag :-)

"A kategóriában induló blogok alapvetően három csoportra oszthatók: vannak a klasszikus utazóblogok, folyamatos bejelentkezésekkel a világ különböző tájairól, vannak az "új életet kezdtünk-meglátjuk hogy alakul" típusú naplók, és persze van jópár olyan kezdeményezés, ami a lakókörnyezet ügyes-bajos dolgairól szól - legyen szó vidéki városokról vagy éppen a nyolckerről."

Közelebbről megnézve a Svédasztalt is felfedeztem a listán, izé ;) Köszönöm, köszönöm, ha valaki rám, azaz a blogra szavazott. Már ennek is nagyon örülök (az első jelölés a blog életében), szóval nem a győzelem a lényeg. ...de azért lehet szurkolni :-)

Aztán megyek és megkukkolom a "konkurenciát" is.

...és hogy mit kell tudni a verseny menetéről?

"Helyi.érték
Települési, regionális, utazási és „kiküldetési” blogok.


Nevezés: június 14. – augusztus 9.

Zsűri szavazás: augusztus 11. – augusztus 17.

Eredményhirdetés: augusztus 19.


Zsűritagok:
-
The Italian Job
- Bálint Csaba, a hvg.hu videósa
- Bebesy Anna, az eduline.hu szerkesztője"

2 megjegyzés:

kisrumpf írta...

:-) azért szurkolok!

Manka írta...

Gratulálok, Emőke!:)